طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی خوشمزه

به گزارش وبلاگ فلش و سلفی، در گزارش زیر طرز تهیه پیاز سوخاری را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی خوشمزه

به گزارش ، پیاز سوخاری به عنوان یک پیش غذای خوشمزه در کنار انواع فست فود مورد استفاده خواهد بود.

پیاز سفید

2 عدد

آرد همه منظوره

2 پیمانه

تخم مرغ

2 عدد

شیر

1 پیمانه

نمک

2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز

1 قاشق چایخوری

پودر سیر

2 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا

2 قاشق چایخوری

روغن کنجد

برای سرخ کردن

سر پیاز را برش بزنید و پوست پیاز را بکنید. ولی قسمت انتهایی پیاز (ریشه پیاز) را جدا نکنید.

پیاز ها را به صورت حلقه ای و یا خلالی بسته به سلیقه خود برش بزنید.

آرد و سایر ادویه جات اعم از: نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر سیر را در ظرف نسبتا گودی با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید.

در ظرف دیگری شیر و تخم مرغ را بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

پیاز ها را ابتدا در مخلوط آرد بغلتانید و آرد اضافی آن را بگیرید.

سپس در مخلوط شیر و تخم مرغ فرو برید.

مجددا پیاز ها را در مخلوط آرد بغلتانید.

در نهایت پیاز ها را درون روغن کنجد که با حرارت ملایم داغ شده است غوطه ور نمایید.

طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه - خواص پیاز - پیاز داغ مجلسی

روغن اضافی پیاز سوخاری را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و در کنار سس مورد علاقه خود سرو نمایید.

منبع: ستاره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید