طرز تهیه لازانیا با مرغ در فر و بدون فر با فوت و فن گوزه گری

به گزارش وبلاگ فلش و سلفی، لازانیا با مرغ را تا به حال امتحان نموده اید؟ این لازانیا نیز مانند لازانیای گوشت می تواند طعم بسیار دلپذیری داشته باشد که هم در فر و هم روی گاز قابل پخت است. برای تهیه یک لازانیای مرغ خوشمزه، تهیه مواد اولیه درجه یک اهمیت زیادی دارد. لازانیا تنها یک ترکیب جادویی از مواد اولیه در کنار روش چیدمان درست آن هاست.

طرز تهیه لازانیا با مرغ در فر و بدون فر با فوت و فن گوزه گری

در این مطلب طرز تهیه لازانیا با مرغ در فر و بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد و نکاتی در این باره که به خوشمزه تر شدن غذا یاری می نماید را بیان خواهیم کرد.

طرز تهیه لازانیا با مرغ

مواد لازم
فیله مرغبه میزان دلخواه (بیش از 300 گرم)
قارچ100 گرم
لازانیایک بسته
پنیز موزارلابه میزان لازم
گوجه فرنگی3-4 عدد
فلفل دلمه اییک عدد
رب گوجه فرنگی1-2 قاشق غذاخوری
سیر1 تا 2 حبه
پیاز1 عدد درشت
فلفل، نمک، پودر آویشن، گشتنیزبه میزان لازم
سس بشاملدو پیمانه
آبکمتر از نصف پیمانه

مراحل تهیه

  • ابتدا پیازها را به شکل نگینی خرد و سرخ می کنیم.
  • مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و تا تغییر رنگ، سرخ کردن را ادامه می دهیم.
  • بعد از تغییر رنگ مرغ، حالا بهترین زمانی است که باید ادویه را به مواد اضافه کنیم.
  • در این زمان، باید به مرغ ها زمان داد تا آب مرغ تبخیر گردد و سپس با افزودن کمی روغن به آن، مجددا آن را تفت داد.
  • در این مرحله رب را اضافه می کنیم؛ باید دقت کرد که رب به مدت مناسبی تفت داده گردد، چرا که بیش از حد تفت خوردن رب باعث سوختن آن خواهد شد.
  • در مرحله بعد باید فلفل دلمه ای ریز شده را به مواد افزود و تفت داد.
  • حالا نوبت به قارچ های اسلایس شده می رسد؛ برای تفت دادن قارچ، بهتر است ماهیتابه دیگری را استفاده نموده و بعد قارچ را به مواد اضافه کنیم.
  • در قابلمه ای ورقه های لازانیا را بر اساس دستور پخت درج شده روی آن بجوشانید.
  • در هنگام جوشیدن آب و خیس خوردن ورقه های لازانیا، افزودن روغن به آب را از قلم نیاندازید.
  • با آماده شدن مواد و پخته شدن ورقه های لازانیا، حالا زمان چیدن لایه ها فرا رسیده است.
  • ابتدا روقه های لازانیا را در ظرف نچسب چرب شده چیده، سپس کمی از مواد گوشتی، کمی پنیر پیتزا و کمی سس بشامل روی آن بریزید و این مراحل را تا پر شدن ظرف تکرار کنید.
  • در آخر باید ظرف را به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.
  • برای طلایی شدن لایه روی لازانیا، گریل را به مدت چند دقیقه روشن کنید.

دستور پخت ساده لازانیا مرغ بدون فر

لازانیا را می توان حتی بدون فر هم به بهترین شکل ممکن آماده کرد. برای تهیه لازانیا بدون فر، تنها کافی است تا لایه اول در ماهیتابه و یا قابلمه با استفاده از سیب زمینی پوشش داده گردد. پس از این کار باید تمامی مواد را طبق دستور گفته شده با دقت چید و در نهایت نیز با استفاده از دم کنی یا یک پارچه مناسب، به لازانیا اجازه پخت داد.

10 فوت کوزه گری برای پخت لازانیای مرغ خوشمزه

رازهای ناگفته ای که به یاری آن ها می توان یک لازانیا فوق العاده را آماده کرد، عبارت هستند از:

  • استفاده از میزان مایه کم در لایه های میانی لازانیا برای برش تمیزتر (مواد گوشتی و سبزیجات)
  • رعایت تعادل چربی در مواد میانی
  • استفاده از رب باید در حد اعتدال باشد تا مواد ترش نگردد
  • برای اولین لایه در ظرف تهیه لازانیا، حتما از سس سفید (بشامل) بهره ببرید و یا ظرف را چرب کنید
  • بعد از ریختن پنیز در لایه های میانی، از سس سفید به میزان زیاد بهره ببرید تا لازانیا انسجام بهتری بگیرد
  • در لایه آخر بعد از قرار دادن ورقه لازانیا، از مایعات گوشتی به عنوان تزئین استفاده نکنید؛ چون می سوزد!
  • قبل از قراردادن ظرف لازانیا در فر، حتما با آب پاش یا دست، مقدار کمی آب روی لازانیا اسپری کنید تا پنیر و سس بشامل آن در حین پخت نسوزد.
  • قبل از برش لازانیا، اجازه دهید کمی از حرارت بیافتد.

سخن پایانی

محبوبیت لازانیا مثل انواع دیگر فست فود مانند پیتزا پپرونی و یا همبرگر بسیار بالاست. تهیه لازانیا با مرغ نیز به عنوان گوشت سفید، می تواند به عنوان یکی از سالم ترین و کم ریسک ترین دستورهای آشپزی شناخته گردد. در صورتی که شما نکات یا دستوارت متفاوتی را در رابطه با تهیه لازانیای مرغ مدنظر دارید، آن را با ما، در پایین همین صفحه به اشتراک بگذارید.

شما می توانید دستور تهیه لازانیا با بادمجان و حتی لازانیای بدون پنیر پیتزا را نیز در انگیزه بخوانید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه لازانیا با مرغ در فر و بدون فر با فوت و فن گوزه گری" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه لازانیا با مرغ در فر و بدون فر با فوت و فن گوزه گری" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا با مرغ در فر و بدون فر با فوت و فن گوزه گری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید